Працэс падрыхтоўкі
Курынае мяса памыйце і разрэжце на кавалачкі. Морква ачысціце і цалкам пакладзіце ў рондаль і заліце вадой. Пасля закіпання зніміце пену і зменшце агонь. Булён пасоліце і варыце на павольным агні 40-5 хвілін. Затым выміце адтуль курыцу і морква. Мяса разбярыце на дробныя кавалачкі і пакладзяце зваротна ў булён. Бульбу нарэжце кубікамі або саломкай, пакладзеце ў булён і варыце 10-15 хвілін, пасля таго як булён закіпіць. Лук здрабніце, а морква натрыце на буйнай тарцы. Спасеруйце гародніну ў раслінным алеі на патэльні і дадайце ў суп. Затым увядзіце вермішэль і варыце 5-7 хвілін да гатоўнасці. Пасоліце і паперчыце, выключыце агонь, дадайце зеляніну і дайце некалькі хвілін супу настаяцца пад вечкам.